APK Installer for Windows 10 Mobile

Güncelleme 3 gün önce windows 10
28 Ağustos 22, 2015 da

Arkadaşlar Merhaba, Dün bazı Android uygulamalarını Windows 10 (Lumia 1520) denediğimi ve çalıştırdığımı başka bir konuda paylaşmıştım. Bu yüklemeleri WindowsInsider.es’in yaptığı uygulama ile kurmayı başaramadığımdan manuel olarak yapmıştım. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar olabileceğini düşünerek bu yüklemeleri otomatikleştiren bir uygulama yazdım ve sizlerin kullanımınıza sunuyorum. Düşüncelerini ve eğer karşılaştığınız sorunlar olursa paylaşırsanız memnun olurum.
.

Uygulamayı kullanabilmek için Ayarlar’dan Geliştirici Modu’nu ve Cihaz Bulma’yı aktifleştirmeniz gerekmektedir. “Pair Key” için ise aynı sayfada bulunan “Eşleştir” butonuna basarak key oluşturmalısınız.

Desteklenen Telefonlar (Alıntıdır, 1520 dışında deneme şansım olmadı)

• Lumia 920
  • Lumia 925
  • Lumia 929 (Lumia Icon)
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 1520
  • Lumia 635
  • Lumia 730
  • Lumia 820
  • Lumia 435
  • Lumia 928

.
NOT: Kendi telefonuma (Lumia 1520) defalarca uygulama yükledim yüklerken yarıda kapattım vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama şunu belirteyim; oluşabilecek her türlü sorundan biz değil siz sorumlusunuz.

Aşağıdaki bağlantıdan gerekli dosyaları indirin masaüstüne

https://goo.gl/J2E5Tb

CMD ‘yi yönetici olarak çalıştırıyoruz ve CMD satırına aşağıdakileri yazıyoruz tek tek
.
IpOverUsbInstaller.msi/quiet/norestart
vcredist_x86.exe/q/norestart

Video ile nasıl yapacağınız anlatıldı

• Beğenen
  • Doğan can Yılmaz
  • Fatih Tercan
2 Ağustos 22, 2015 da

Elinize sağlık aman herkes kurcalamasın diye iyi etmişsiniz uyararak

Ağustos 22, 2015 da

Ne olur ne olmaz tabi, sonra bana kalmasın

Ağustos 28, 2015 da

Videoyu başka nerde bulabilirim burdan büyüyemiyorum atıyor da

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Ağustos 22, 2015 da

Çok iyi 😉 Teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dileriz 😉

Ağustos 22, 2015 da

Teşekkür ederim 😉

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
2 Ağustos 23, 2015 da

ellerinize sağlık hata kodu 9 veriyor ne yapmam lazım

Ağustos 23, 2015 da

Telefonunuzun sürücüleri kontrol edebilirsiniz aygıt yöneticisinden, 9 hata kodu bağlantı sorunlarıyla alakalı veya wifi ile deneyebilirsiniz.

Ağustos 25, 2015 da

Ceyhun bey öncelikle tebrik ederim. Ellerinize sağlık. Hata kodu 1 Server error veriyor. Çözümü nedir. Hangi server? Hata kodları hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
13 Ağustos 23, 2015 da

Ağustos 25, 2015 da

Ceyhun bey öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederiz.. “IpOverUsbInstaller” uygulamasını yüklerken yarıda hata veriyor. try diyorum yine hata veriyor. Çözümü nedir acaba?

Ağustos 26, 2015 da

Bİlgisayarınızın işletim sistemi nedir?
Kurulumu normal şekilde yapıyorsanız, cmd üzerinden “IpOverUsbInstaller.msi/quiet/norestart ” komutu ile deneyebilirsiniz.

Ağustos 26, 2015 da

Windows 7 Ultimate..
Dediğiniz gibi cmd komutundan da denedim ama olmadı. Yardım edebilir misiniz?

Ağustos 26, 2015 da

Ceyhun bey öncelikle tebrik ederim. Ellerinize sağlık. Hata kodu 1 Server error veriyor. Çözümü nedir. Hangi server? Hata kodları hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler

Ağustos 26, 2015 da

İşletim sisteminiz en az Windows 8.1 olmalı.

Ağustos 26, 2015 da

Windows 8.1 Pro kursam sorun düzelir mi?

Ağustos 28, 2015 da

Düzelir düzelir bir sorun kalmaz

Ağustos 28, 2015 da

Selamlar
win 10 üzeirnde deniyorum ancak l1320 olduğundan mıdır önce 6 sonrada error 1 vermeye başladı. ne yapmalıyım

Ağustos 29, 2015 da

http://i.hizliresim.com/mzXrVy.png

aldığım hata bu..
Çözümü var mı..

Ağustos 31, 2015 da

Error Code 1 alan arkadaşlar desteklenen cihaz listesini kontrol edebilirler. Muhtemelen desteklenmeyen bir cihaz.

Ağustos 31, 2015 da

benim lumia 925 ama error code 1 hatası almaktayım.

Ağustos 31, 2015 da

Benim telefonum Lumia 930.. Ama server error code = 1 hatası veriyor..

Eylül 1, 2015 da

Windows 10’un Project Astoria alt yapısında bir sıkıntı olması gerek desteklendiği halde bu hatayı veriyorsa yeni windows 10 güncellemesinden sonra sorun kalkabilir.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Eylül 21, 2015 da

Selam, 1520 WP10 build 1536.1004 ile yükleniyor ama açmıyor. 1-2 saniye yüklüyor deyip geri dönüyor. Türkçe dilinde cihaz ve Windows 8.1 ile yapıyorum.
Denemeleri ilk yöntem olan CMD üzerinden yapıyorum.
dediğim gibi yüklemeler başarılı ama açmıyor.
Youtube, Google Play ve Lara Croft denemeleri yaptım.

• Beğenen
İptal
0 Eylül 21, 2015 da

Ceyhun bey
win 10 notebook ve masaüstünden denedim hata kodu1 almaktayım, tel 1520, bir program var
metatrader 4 apk uzantılı sizin bu programı başka bir bilgisayarda deneyimleme şansınız varmı? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğenen
İptal
3 3 gün önce

Ceyhun bey, hem apktow10m aracıyla hem sizin yönteminizle yaptığımda her ikisinde de 14 nolu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım. lumia 925 model

Yönetici
3 gün önce

Microsoft APK yüklemeye olanak sağlayan projeyi iptal etti ve gerekli sistem dosyalarını sistemden kaldırdı. Bu nedenle yükleme yapamıyorsunuz.

3 gün önce

teşekkürler ilginize.

Yönetici
3 gün önce

Bir şey değil. Her zaman.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal