Bugünkü etkinliğimiz 21:00-22:00 arasında olacak. Herkesi bekliyoruz.
Evet etkinlik başlamıştır bugünün önemli olayı Lumia 1320 için Denim güncellemesinin gelmiş olması.
Çok uğraştım ama sonunda buraya gelmeyi başardım 😀 1320 ye denim gelmiş kullanıcılarına hayırlı olsun 925 kullananlara da ben de dahil 😀 sabır diliyorum 😀
Sizce cihazıma wp10 yüklemelimiyim,sorun olacağını bildiğim halde 😀 Sorun olursa sürüm düşürme yapabiliyormuyuz cyan ya da denim’e
Niye o kadar zor mu yahu 😀 Sen 920 kullananları düşün birde 2 seneyi devirdiler 😀
Vallahi roll back olmasını bekliyoruz geri dönüş olmazsa Lumia Reovery tool ile sıfırlarız
Fatih abi şimdi sen bana diyorsun ki kendini de cihazını da riske atma hazırıyla yetin yoksa cihazsız kalabilirsin 😀
Abi kardeşim android istemesine rağmen zorla 920 aldım memnun ama inşallah sıkıntı olmaz,zaten pek işi olmaz güncellemeyle falan candy crush olsun yeter
Windows 10 ne zaman yayınlanacak kesin haber var mı ?
Kesin bir tarih yok ama Şubat’ın 2. Haftasından sonra çıkarımını yapıyoruz biz yani 15inden sonra
Windows Phone 10 Geliştirici sürümünü yükleyecek ya da yüklemek isteyen var mı,bir çok risk olmasına rağmen