Windows 10 Mobile Sabit Konu

Güncelleme Ağustos 21, 2015 da windows 10
37 Temmuz 10, 2015 da

Soru ve sorunlarınızı bu başlık altında sorabilirsiniz veya deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz…

• Beğenen
4 Temmuz 11, 2015 da

Değerlendirme yapalım biraz. Bu sürümde 10149 da olmayan ne var?

• Bildiirm merkezini 10149 da aşağı çekmek zulümdü. Bu yapıda herşey yolunda küçük bir parmak hareketi ile aşağı iniyor.
  • İşletim sisteminde Türkçe gittikçe düzgün hale geliyor
  • Mağazada uygulama yüklenmeye devam ediyor görünsede çoktan yüklenmiş oluyor
  • Kilit ekranında şifre girme bölümünde hatalar var.

Şu an için kısa kullanımda diyebileceğim şeyler bu kadar

Temmuz 11, 2015 da

Hiç bir uygulama açılmadı. Açmaya çalıştığımda uygulama değişmiş olabilir. Store dantekrar yüklemeyi deneyin diyip durdu. İşin komik tarafı store,telefon arama, ayarlarda bile aynı hatayı verdi ve mecburen 8.1 e dönüş

Yönetici
Temmuz 11, 2015 da

Aslında sorunlarınızın çözümü kronik. Telefonu sıfırladığınızda herşey düzgün çalışmaya başlıyor.

Temmuz 11, 2015 da

10149 üzerine kurdum. Sıfırlayıp geçtiğinde whatsapp gibi uygulamaların storedan yuklenemediğini duydum.

Temmuz 11, 2015 da

Bende 149 üzerine kurdum bazı kronik sorunlar vardı sıfırladım şu an o kronik sorunların hepsi gitti. Uygulama yüklemede de sıkıntı yok.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
2 Temmuz 11, 2015 da

Bir önceki sürümde pil ikonu ufacıkken 10166 da kocaman yapmışlar. Bir ayar verin şuna artık

Temmuz 11, 2015 da

Bende W8.1 deki boyutuna geri gelmiş, yapı 149da çok küçük kalıyordu cidden, ekran çözünürlüğü ile alakalı olabilir mi?

Yönetici
Temmuz 11, 2015 da

İşte Lumia 1320 de yine boyutlandırmayı yapmamışlar. Ölçeklendirme sorunları devam ediyor. En bariz örneği aramayı bitirmek için ekrana bastığımda yine tepki vermiyor

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Temmuz 11, 2015 da

Mağazada Touch ve Nokia account isimli iki indirme sürekli hata verip kalıyor. Hata kodu da 0x803F8001. Yapı 149 de Here uygulamaları, ekstralar gibi birkaç şey daha vardı aynı hatayı veren, şimdi yalnızca bu ikisi kaldı. Sadece bende mi var bu?

Yönetici
Temmuz 11, 2015 da

Bende 10149 dan 10166 geçerken bu uygulamaları kendi sorunsuz yüklemiş. Mağaza final sürüme geçene kadar sinirleri test etmeye devam edecek gibi görünüyor

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Temmuz 11, 2015 da

Takvim karosu düzgün çalışıyor mu?

Mod
Temmuz 11, 2015 da

+

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Temmuz 11, 2015 da

Windows Insider uygulaması güncelleme aldı mı ki? Mağaza güncellemeye çalışırken hata kodu veriyor.

• Beğenen
İptal
2 Temmuz 11, 2015 da

Microsoft Edge ile telefonuna ve SD kartına fotoğraf yükleyebilen var mı(jpg)?

Yönetici
Temmuz 11, 2015 da

Önceki sürümlerde resim kaydetmeyi sadece Surfy yapabiliyordu. 10166 da denemedim

Temmuz 11, 2015 da

Fotoğraf yüklemekten kastınız fotoğrafı indirmek mi, öyleyse fotoğrafın üzerine basılı tutup kaydet diyorsunuz istediğiniz yeri seçip kaydediyorsunuz. jpg ve bmp olarak kaydetme seçeneği de var, kaydetmeden ismini falan değiştirebiliyorsunuz. Var yani.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
4 Temmuz 11, 2015 da

Denedim kaydetmiyor ama değişik birşeyler yaptım kaydetti biraz karışık.

Temmuz 11, 2015 da

Ben telefonun dilini İngilizce yaptıktan sonra resim indiremedim. (Özellikle .gif, .jpeg, .bmp) Hiçbirini indirmedi. Türkçe yaptım sonra indirmeye başladı…

Temmuz 11, 2015 da

Size bir soru soracağım:

“Bug ile Fix arasında bir fark var mı?”

Var olduğunu biliyorum fakat farkın ne olduğunu bilmiyorum… Bana açıklayabilir misiniz?

Temmuz 11, 2015 da

Ya bence 8 küçük kutuyu ,her cihaz, yan yana koyabilmeli, değil mi?

Mod
Temmuz 11, 2015 da

Bug: hata problem ……
Fix-lendi : onarıldı çözüldü…..

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Temmuz 12, 2015 da

Edge arka planda video yürütüyordu yapı 149da, bu yapıda yürütemiyor.

Mod
Temmuz 12, 2015 da

Aynen. Tekrar eklenecektir.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Temmuz 12, 2015 da

Groove Müzik uygulamasında müzik dosyalarımı bulamıyor, çözümünü bilen var mı?

• Beğenen
İptal
0 Temmuz 12, 2015 da

http://html5test.com/ da test ettim 376 puan verdi. Inprivate sekmesi Edge ile taradığımı ve cihazımı buldu.

Ama bu Edge değil mi? 550 üzerinden 376 ne ya? Diğer tarayıcıları bilmiyorum. Bence puanı sallıyorlar ama her denediğimde de aynı sonucu almazdım ozaman, değil mi?

• Beğenen
İptal
0 Temmuz 12, 2015 da

Mağazadan aldığım kod: 0x80073CF9 . Çözümünü bilen var mı? (Windows Insider için güncelleme yapıyordu Mağaza Yapı 10166)

• Beğenen
İptal
0 Temmuz 12, 2015 da

Windows Insider uygulaması güncellenmedi. Mağza veya uygulama hatası görmezden gelin.

• Beğenen
İptal
0 Temmuz 14, 2015 da

Lumia Flailamayı benim için anlatabilecek olan var mı? Acil lazım…
Lumia Recovery Toool’u denedim bir şey olmadı…

• Beğenen
İptal
0 Temmuz 21, 2015 da

insider’dan güncelleme yaptım ancak wifi hiçbir şekilde aktif hale gelmiyor. ayarlardan açmaya çalıştığımda hata verip yeniden başlatın diyor ancak yeniden başlatsam da sorun çözülmedi. var mı bir çaresi?

• Beğenen
İptal
1 Temmuz 21, 2015 da

edit: 2 kere gelmiş.

Mod
Temmuz 27, 2015 da

Telefonu sıfırlayın sorun çözülecektir

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal