Windows 10 (Telefon) Teknik Önizleme

Güncelleme Nisan 13, 2015 da windows 10
28 Nisan 10, 2015 da

Telefonlar için Windows 10 Teknik Önizleme hakkında paylaşımlar!

• Beğenen
0 Nisan 10, 2015 da

Bence telefonunu sevenler için slow daha iyi fast da sıkınıtı yaratabilir

• Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

Arkadaşlar güncellemeyi yükleyenler, mümkün olduğunca bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim.

• Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

Bu teknik ön izlemeyi yükleyebilmek için en az 8 GB boş alan gerekliliği var mı?

• Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

Son 5 Dk.

• Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

Sistem çöktü galiba cihaz windows insider’a giriyor sonrası yok sadece loading…

• Beğenen
İptal
1 Nisan 10, 2015 da

arkadaşlar bence 1 saat sonra falan yüklemeli güncellemeyi serverdaki yığılmadan dolayı sorunlar olmaması için

Editör
Nisan 10, 2015 da

Kesinlikle!

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Nisan 10, 2015 da

Arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz? Windows 10 teknik önizleme de bilinen bazı hatalar kısmında uçuş modu etkin olamaz veri bağlantıları devre dışı bırakılamaz diyor bu hatalar yeni gelmiş ama yükleyemediğimiz bu sürüm için mi geçerli yoksa önce ki sürüm için mi?

Editör
Nisan 10, 2015 da

Windows 10 yapı 10051 hataları bunlar bu yükleyemediğimiz güncelleme

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

bence yüklememek lazım biraz fazla sıkıntı var gibi

• Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

öncelikli olarak gdr2 yüklendi şimdi ikinci bir güncelleme daha indiriliyor ama 20 dakikadır %4 de bekliyor yoğunluktan dolayımı indiremiyor acaba

• Beğenen
İptal
1 Nisan 10, 2015 da

1520 kullanıcısıyım ilk önce GDR2 yüklendi (Windows 10 beklerken ) sürpriz oldu daha sonra tekrar Windows insider’e giriş yapmak istediğimde bu esnada Windows İnsider telefonu yeniden başlatmak için uyarıda bulundu ve yeniden başlattım telefonu tekrar ayarlardan güncellemeleri kontrol etmek istediğimde indirilmeye başlamıştı. Kısacası ilk etapta GDR2 daha sonra Windows 10 yüklendi. 😉

Editör
Nisan 10, 2015 da

Defalarca denedim ama telefonunuz güncel diyor gdr2 yükledi telefonu yeniden başlattı configuring device dedi sonrası yok telefon güncel diyor,yardımcı olabilirmisiniz?

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Nisan 10, 2015 da

beyler benim telefon tam yüklemeye başlayacakken kendi kendini yeniden başlatıyor ve sonra öyle mal gibi kalıyor sinir oldum saatlerdir parçalamak üzereyim telefonu Allah ını seven bişey söylesin niye tam yüklemeye başlayacakken bu L535 kendini yeniden başlatıyor ve yüklemiyor kıracam telefonu az kaldı yeminle

• Beğenen
İptal
0 Nisan 11, 2015 da

Arkadaşlar şimdiden uyarıyorum. Yüklemeyin. Sistem evet iyi düşünülmüş. Ama henüz son kullanıcı için ve günlük kulanım için ideal değil. bir çok sorunu var.

• Beğenen
İptal
1 Nisan 11, 2015 da

Güncelleme’nin Lumia 930’a gelmeyeceği söylenmişti ancak insider’da aşağıdaki ekranı alıyorum.
http://i.hizliresim.com/nA1JqM.png

Yönetici
Nisan 11, 2015 da

oda süpriz olmuş

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Nisan 11, 2015 da

Tam surum ne zaman gelir ki bu hic gunluk kullanima uygun degil

Yönetici
Nisan 11, 2015 da

sonbahar ortaları