WİNDOWS 10 TP YORUM VE ELEŞTİRİLER

Güncelleme Şubat 16, 2015 da windows 10
42 Şubat 12, 2015 da

Evet arkadaşlar yorum ve eleştirilerinizi bekliyoruz

• Beğenen
11 Şubat 12, 2015 da

Burası kendi fikrimi paylaşabileceğim bir yer en azından site editörü kimliğim ile yazmıyorum Mİcrosoft insanları bu kadar bekletmemeliydi. Hangi cihazlar ilk etapta alacaksa bunları belirtip insanları boşuna heveslendirmemesi gerekirdi.

Mod
Şubat 12, 2015 da

Yeni bir icat çıkarttı Microsoft ne güzel önceden tüm cihazlar aynı anda alıyordu.

Şubat 12, 2015 da

Olan oldu artık fatih abi şimdi tanıtılmayan yenilikleri/özellikleri öğrenmek için yüklemeyi başaran arkadaşlara ihtiyacımız var 😀

Şubat 12, 2015 da

Aslında sizden de detaylı bir inceleme beklemiyor değilim malum yayınlanan listede sınırlı sayıda cihaz var şimdilik

Yönetici
Şubat 12, 2015 da

fatih bizim editörlerden hiç biri o kategoride değil cihazlarımız şunlar

• Lumia 820
  • Lumia 920
  • Lumia 1020
  • Lumia 1320
  • Lumia 1520
  • HTC 8X
Şubat 12, 2015 da

Yıkıldım şuan, alt segment lumia sahibi editör nie yok ya 😀

Editör
Şubat 13, 2015 da

Tercih meselesi

Şubat 13, 2015 da

Biri şu 3G açıp kapatma tuşu eklenebiliyor mu bari onu söylesin

Şubat 13, 2015 da

Fatihbey ben tel L1320 16gb taktım bir dondu bir kastı bir kapandı bişi analamadım yardımmm.

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

Güç düğmesi+Ses kısma kombinasyonunu dener misiniz? Hafıza kartı class kaç acaba?

Şubat 13, 2015 da

Sayın Zeynel Abidin Ceren bende 32 GB Class 10 var sıkıntı olmuyor tavsiye ederim

Şubat 15, 2015 da

Kanımca win10 üst seviye telefonlara geldiğinde birkaç özellik daha eklenmiş olur. Babam benden daha heyecanlı bu konuda 😀

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
4 Şubat 12, 2015 da

Kedni fikrimi paylaşacağım. Arkadaşlar microsofta KIZMAYIN! Adamlar bugün build yayınlamak zorunda değiller. Bu final sürüm değil. İstese gizli gizle kimseye göstermeden yapardı ama onlar insanlar görsün istedi. Apple mesela bu tarz bir işlemi sadece para ödemiş geliştiricilere yapıyor. Yani ne olursa olsun Microsft’a kızmaya kimsenin hakkı yok. Azıcık bekleyeceksiniz artık onada yapacak bir şey yok. Kendimizi şanslı saymamız gerekli ki Microsoft erkenden böyle bir işlem yapıyor

Yönetici
Şubat 12, 2015 da

sana cevap olsun.

Editör
Şubat 12, 2015 da

Niye bana kapak oluyor onu anlamıyorum. 😀 Asıl kızgın olması gereken benim Lumia 1520mim var ama son işletim sistemini henüz kullanamıyorum 😀

Yönetici
Şubat 12, 2015 da

kapak neden çıktı sinirden cevabı kapak mı okudun 😀

Editör
Şubat 12, 2015 da

Kapak yazmışıım 😀

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Şubat 12, 2015 da

kesinlikle bukadar belirsizlik sinirlendiriyor..üst segmentr orta segment ya da giriş seviyesi telefonlar karışmış duurmda..(güncelleme açısından)

• Beğenen
İptal
2 Şubat 12, 2015 da

lumia 930 kullanan hiç yok heralde

Yönetici
Şubat 12, 2015 da

Üst segmentte büyük ekran+3400mah batarya nedeniyle 1520 seçti arkadaşlar

Editör
Şubat 12, 2015 da

Evet ben mesela 😀 sırf batarya ve ekran boyutu için 1520 dedim 😀

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Şubat 13, 2015 da

Bence Microsoft acele ve etti kendini bağladı kullanıcılardan gelen baskıya dayanamayıp bitmemiş ön sürümü vermek zorunda kaldılar. Bu da genel itibariyle tepkiye neden oldu.

Mod
Şubat 13, 2015 da

Fatih abi sen wp 7’den beri Windowlu bir cep kullanıyorsun sence Windows Phone platformu yavaş mı gelişiyor.Windows Phone eleştirilerine bakıyorum hemen herkes en çok Windows Phone yavaş gelişiyor şikayeti ile yorum yapmışlar.Arka plana yeni mi resim koyma geldi diyen bile var.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
5 Şubat 13, 2015 da

İkinci Dalga Ne Zaman Gelir Sizce Ve Bu Cihazların Arasında L820 Bulunma İhtimali Nedir

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

Gabriel Aul genel olarak aylık periyotlarla yeni dalgalar geleceğini açıkladı. 8GB lık cihazlar belki önden gelebilir yine

Şubat 13, 2015 da

Aylık Olması Kotu Olmuş Ben Önümüzdeki Hafta İçi Gelir Diye Biliyodum

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

Bazı durumlarda daha erken verebiliriz dedi ama işte net bir şey söyleyemiyorum

Şubat 13, 2015 da

İlk Gelecek Güncelleme L820 İçin Aktif Olma İhtimalini Ne Goruyorsunuz ?

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

L820 yi bir sonraki dalgada ne kadar görmek istiyorsanız inanın bende 1320 için istiyorum ama hiç bir bilgi yok maalesef. Tamamen microsofta bağlı.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
0 Şubat 13, 2015 da

böyle gelecekse hiç gelmesin bence. çok daha fazla gelişim lazım. renk, fotoğraf ekleme falan nedir. bişey demiyim diyorum ama olmuyor 😀

• Beğenen
İptal
0 Şubat 13, 2015 da

Ben çok yetersiz buldum windows10 denecek bir özellik şuan eklenmemiş o zaman win10 demek yanlış anlamaya sebep olabilir daha çok özellik eklenecektir eklenmezse zaten hüsran olacaktır.

• Beğenen
İptal
2 Şubat 13, 2015 da

Tartışmaya ben de dahil olayım. Microsoft aslında dün çok hatalı davrandı. Bunun en büyük sorumlusu Gabriel Aul benim gözümde. Zaten kıdemli editörümüz Fatih Tercan’ın da tepkisi Microsoft’a değil bizzat Gabriel Aul’a.

Nedeni basit. Gabriel Aul ciddiyetten uzaklaştı son bir iki haftada. Bilemiyorum, belki etkinlik sonrası Twitter takipçi sayısındaki artışı kaldıramadı Ancak kesin olan şu ki; Gabriel Aul son zamanlarında yaptığı açıklamalarla Windows Phone kullanıcılarında büyük bir beklenti oluşturdu ve son açıklamaları nedeniyle de Windows takımını ve Microsoft’u zor durumda bırakıp çok erken bir sürümü (ki bu sürüm havada kalmış, kesinlikle yayınlanmaması gereken) kimsenin beklemediği cihazlara (bahsi geçen cihazların kullanıcısı çok az) yayınladı.

Kısaca Gabriel Aul, kendisinin haricinde dev yazılım firması Microsoft’u da zor durumda bırakıp kısa vadede şirketi zarara uğratmayı başarmıştır.

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

bak haberde boşuna uyarmadım hepinizi

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

Sinirlenme nedenimi güzel açıklamışsın Burak WP7.1 den beri bu sistemi kullanıyorum. Tam ivme yakalayacağın bir yerde durumu tam tersine çeviriyorsun. Biraz daha profesyonellik biraz daha sükunet hepimiz için daha faydalı olacak kanısındayım.
Şunu da belirteyim bizler WP bazlı bir sitede yazıyoruz ama bu MS fanı olduğumuz anlamı taşımaz. Yanlış gördüğümüz her şeyi açıkça beyan etmeliyiz. Bunu söylerken TP gelişiminde insanların emeğinin farkındayım ama daha dikkatli olmak gerek.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
5 Şubat 13, 2015 da

L830 kullanıyorum. wp10 yükledim. klavye çalışmadı. 5 saatte şarj bitti, aşırı ısındı. Eski versiyona dönme kararı aldım. Hakkında bölümünden Cihazı sıfırla tuşuna bastım. Orada fabrika ayarlarına döner yazıyordu. WP10’a döndü. Şu anda klavyem çalışıyor. Isınma fazla değil. Şarjını test edeceğim. Nasıl oldu bu? WP8’e dönmesi gerekmiyor muydu?

Yönetici
Şubat 13, 2015 da

Wp8.1 e geri dönüşler wp recovery tool ile yapılıyor diye biliyorum

Şubat 14, 2015 da

Orda Biyerde Backup Diye Biyer Vardı Ordan Olabilir

Şubat 15, 2015 da

Recovery tool’da yüklenecek versiyon olarak wp10 gösteriyor. Denemedim ama geri aynı versiyonu yüklenecek olarak gösteriyor.

Şubat 15, 2015 da

Arkadaşlar WP10 L830’da çalışmadı desem yeri var;
-5 dk. kullanımada telefon aşırı ısındı.
-Hiç kullanmadığım halde şarj 5 saat dayanıyor.
-Türkçe klavye sorun çıkarıyor. Hiç bir yazışma programını kullanamadım.

Windows Phone Recovery Tool 1.0.4 programıyla WP8.1’e çevirebildim. Telefonu bilgisayara bağlayınca program telefonu göremedi. Telefonu kapattım açılırken program algıladı ve devam etti.

Belki bu yazıdan faydalananlar olur diye yazdım.

Yönetici
Şubat 16, 2015 da

Teşekkür ederiz Zaten birkaç güncelleme beklemek gerekecek çok erken sürüm bunlar

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal
1 Şubat 14, 2015 da

Bir daha ki gelecek build ile fazla bir değişiklik olmaz yine en iyisi kararlı sürümü bekleyip yorum yapmak. Eğer kararlı sürümde de bir değişiklik artı bir şey olmazsa Windows’un batış sinyalleri yanmaya başlar. Ama Microsoft bunu göze alacaktır ve illa ki iyi bir şeyler ortaya çıkacaktır ben öyle düşünüyorum.

Yönetici
Şubat 15, 2015 da

İlk bir kaç build de yeni şeyler beklenmemeli zaten. Microsoft şöyle yapacak. Bir sonrakinde bilenen hataların giderilmesi sağlanacak. Daha fazla cihaz için aktif olacak. Sonraki bir ya da iki build de hata düzeltmesi ve destek için olacak. Sonrasında Windows 10 için fantezi zamanı. Windows 10 geliştirme süreci Eylül - Ekim gibi tamamlanacak. Yani çok zaman var. İki ay sonra hata kalmaz desek, sonraki 4 ay boyunca Windows 10, tamamen gelişmiş ve kullanıcı istekleri eklenmiş olarak ortaya çıkacak. Sonrası Windows 10 Update 1 için kolları sıvamak.

Daha fazla cevap göster
  • Beğenen
İptal